Ettelgem-Lissabon op het stalen ros

Ettelgem-Lissabon op het stalen ros

Ettelgem-Lissabon

Al van mijn 16e rijpt het idee om met de fiets op reis te trekken. Maar dan wel ergens naartoe, niet zomaar rondjes rijden. Mijn schoonbroer woont in Lissabon, ik woon in Ettelgem. Met de fiets op familiebezoek, dat moet kunnen, toch? De voorbereidingen, de trip, de mijmeringen, de avonturen, je kunt ze hier volgen.

The tickets!

De voorbereidingPosted by Pieter 25 Sep, 2017 15:08:41
"Het is gebeurd!" zou Erik Van Looy scanderen. De tickets zijn geboekt!
There is no way back! Inge en de kindjes hebben een ticket heen en terug. Ik heb er eentje "one way". Lisbon-Brussels. Nu MOET ik dus in Lissabon zien te geraken. Haha! Een extra motivatie!
En nu MOET ik me ook nog wat meer beginnen voorbereiden. Aangezien ik de laatste tijd druk bezig ben geweest met fotograferen, vooral op Filmfestival Oostende, is alles een klein beetje blijven liggen. Al ben ik nog flink naar de fitness blijven gaan, ook al waren het lange dagen en korte nachten tijdens FFO. Mijn conditie-opbouw blijft gestaag de lucht in gaan. Dat zal nu een klein beetje stil vallen omdat ik, traditiegetrouw na FFO, de weerbots krijg van het weinig slapen. Een beetje ziekjes, niets ernstigs maar ik heb wat tijd nodig om op krachten te komen. Daarna vlieg ik er weer even enthousiast in als voorheen. Heel flink met een eigen slotje met het sleuteltje aan een lanyard rond mijn nek zodat ik niet iedere keer die grote tang nodig heb om mijn slot door te knippen. We leren bij, en snel.

  • Comments(0)//www.delustigeavonturiers.be/#post5