Ettelgem-Lissabon op het stalen ros

Ettelgem-Lissabon op het stalen ros

Ettelgem-Lissabon

Al van mijn 16e rijpt het idee om met de fiets op reis te trekken. Maar dan wel ergens naartoe, niet zomaar rondjes rijden. Mijn schoonbroer woont in Lissabon, ik woon in Ettelgem. Met de fiets op familiebezoek, dat moet kunnen, toch? De voorbereidingen, de trip, de mijmeringen, de avonturen, je kunt ze hier volgen.

De laatste dag...

De voorbereidingPosted by Pieter 02 Apr, 2018 17:19:10
Ik vertrek een dagje later dan gepland omdat het deze morgen toch maar een koud en druilerig weertje was. Dat geeft me ook extra tijd om nog een dagje met het gezin door te brengen, rustig de laatste spullen te pakken en nog eens grondig alles te overlopen. No stress, opgefokt beginnen lijkt me geen strak plan.
Het geplande gesprek met Radio2 is ondertussen ook achter de rug. Via deze link kun je het herbeluisteren, vanaf minuut 37: http://radioplus.be/#/radio2-west-vlaanderen/herbeluister/69a4cf07-8e90-11e3-b45a-00163edf75b7/

Daarmee is dit hoofdstuk klaar. Einde van "De Voorbereiding". Vanaf morgen plaats ik alles onder "De Reis...".

Ik wil nu al iedereen bedanken die met veel interesse mijn voorbereiding heeft gevolgd, adressen onderweg heeft bezorgd, me lieve en steunende berichtjes heeft gestuurd om me een goeie reis te wensen, info heeft verschaft, materiaal heeft uitgeleend, ... Ik denk dat ik er klaar voor ben. Morgen is het zo ver, ik kijk er naar uit en hoop dat jullie me geboeid kunnen blijven volgen.

Tot ergens onderweg!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Bernette 03 Apr, 2018 17:01:45

Toch wel een beetje jaloers op jou! Geniet en hou ons op de hoogte. Grtz. Bernette en Patrick